Ga terug

Speelwalhalla voor honden

M. Snellink M. Snellink  •  24-02-2024  •  Geen reacties  •  Jij maakt Zuid met € 50.000  • 

Natte neuzen zoeken vertier!

Object

Tegenover de kinderopvang ligt een omheind hondenveld die zeer actief wordt gebruikt. Ik heb hiervoor ook een groepsapp opgericht die het hele jaar door actief is om af te spreken met de honden zodat ze kunnen rennen snuffelen en spelen. Het veld is echter kaal, op wat boomstammen na. We hebben al vaker geprobeerd om hier voorzieningen te krijgen wat nog niet is gelukt en met dit project gaat dat zeker lukken.

Doel

We hebben hiervoor met elkaar bedacht dat een heuvel met rioolbuis er in een goede toevoeging is. Alsook een hoek met witzand (zandbak). Er zijn 2 smalle bankjes die we willen vervangen voor 3 a 4 metalen bankjes met rugleuning en omringd met tegels. Ook 1 van de klaphekken moet worden aangepast door toevoeging van een dranger of simpelweg een haak o.i.d. om te voorkomen dat de wind deze steeds openblaast. Ook willen we een aantal tractorbanden (2 a 3 ivm ruimtegebrek)  in de grond plaatsen voor de honden. Als de gemeente ook wil meewerken kunnen we ook, mits mogelijk, het veld 2 meter uitbreiden.

Kosten

We kunnen geen geschatte kostenindicatie geven.

Hulp

Ikzelf en de vaste kern uit de appgroep willen hierbij helpen met het plaatsen van het materiaal. We hebben misschien wel wat hulp nodig met uitzoeken waar we welk materiaal kunnen verkrijgen, bankjes gaan wellicht via de gemeente.

Alvast bedankt namens iedereen uit de groepsapp en ook de vele veldbezoekers die niet in de app zitten. 

Locatie: Het hondenveld ligt midden in een woonwijk met enorm veel hondenbezitters die hier dagelijks komen

Uitleg over geschiktheid idee

Heel erg bedankt voor het indienen van je idee. Wij hebben jouw idee besproken. Jouw idee is voor een specifieke plek in de wijk Stroinklanden en voldoet daarom niet aan de voorwaarden van Initiatiefkracht. We sturen jouw idee door naar de werkgroep wijkbudget Stroinkslanden. Zij nemen jouw idee verder in behandeling. Fijn dat je met ons meedenkt om Zuid nog mooier, leuker, veiliger of socialer te maken! Commissie Initiatiefkracht Zuid

Je moet inloggen of je registreren om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd